23948sdkhjf

Missa inte årets viktigaste branschdag 25 november – Habit Modebranschens Dag i Stockholm

Några av modebranschens höjdare och profiler talar på Habit Modebranschens Dag.

Har du saknat möjligheten att nätverka med branschkollegor? Längtar du efter inspiration, ny energi och nya insikter att ta med dig in i det nya året? Då är det äntligen dags.

Om bara några veckor går årets stora branschdag som Habit arrangerar på Venue81 i Stockholm av stapeln. Habit Modebranschens Dag med Habit Fashion Awards är en heldag där prisutdelningar varvas med en rad framstående branschprofiler som lyfter de mest relevanta frågorna i branschen just nu.

Habit Modebranschens Dag
med Habit Fashion Award
Var: Venue81, Drottninggatan 81, Stockholm.
När: 25 november, 9:00–17:00.
Vad: Seminarium och prisutdelning.
Anmälan: Här hittar du anmälan och mer information

– Vi är grymt stolta över den digra talaruppsättningen med Kristina Lukes, vd på Nelly.com, Elisabeth Peregi, vd på Kappahl och Björn Borgs vd, Henrik Bunge och Na-kd:s vd Jarno Vanhatapio för att nämna några, säger Kajsa Åström, chefredaktör för Habit.

Ledarskap, varumärkespositionering, kundvärdet som konkurrensverktyg, nya affärsmodeller och branschens möjligheter och nödvändigheter för att gå vinnande ur det modelandskap som nu snabbt stöps om, är några av ämnena som kommer att beröras under dagen. 

Här är hela uppställningen:

Åsa Sånemyr, vd, Newdaystockholm: ”Förändringsarbete kräver starka och empatiska ledare”

Kristina Lukes, vd Nelly.com: ”Älska din kund”

Henrik Bunge, vd Björn Borg: ”Din egen bästa version”

Elisabeth Peregi, vd Kappahl: ”Tydliga varumärken med närhet till kunden blir vinnare i det förändrade butikslandskapet”

Oliver Edholm, vd Depict.ai: AI inom e-handeln – vad är hype, och vad är inte hype?

Magnus Ohlsson, retailstrateg: ”Modehandeln efter pandemin”

Anna Karin Holck, country retail manager, Vero Moda/Vila: ”Våga vara lokal”

Jarno Vanhatapio, vd/grundare, NA-KD: ”Omställningen som branschen måste göra”

Mikaela Larsell Aysea, grundare, Hack Your Closet: "Varför cirkulära affärsmodeller gör företag mer lönsamma"

Zari Forslund och Anna Norling, sortimentschef / designchef på Weekday: Att förnya världens mest älskade plagg Kreativitet och cirkularitet är grunden till Weekdays jeansvision

Under dagen delar Habit även ut tre branchpriser. Vilka har då chansen att vinna Habit Fashion Awards 2021? I kategorin Årets denimleverantör återfinns en skandinavisk trio som imponerar med både kommersiell framgång och gediget hållbarhetsarbete: Norska Karve, danska Jack & Jones och svenska Jeanerica.

I kategorin Årets modebutik återfinns två finalister från Skåne; dam- och herrbutiken Schack matt i Sölvesborg samt premiumbutiken Urban Modern från Helsingborg. Den tredje finalisten är dammodebutiken By Nagy i Västra Frölunda. Samtliga är familjeföretag. By Nagy drivs av mor och dotter, Åsa Nagy och Marita Nagy, medan Schack matt drivs av Helena Svensson och hennes döttrar Julia och Kajsa Svensson. Bakom Urban Modern står bröderna Mouhamed och Ali Sandro Fahs. Priset kommer att delas ut av Nathalie Schuterman, som var den första att motta Habits branschpris Årets Modebutik och Årets Multibrandbutik år 2007.

Finalisterna i kategorin Årets logistikleverantör är två storbolag och en uppstickare; e-handelsbolaget Na-kd, sport- och underklädesbolaget Björn Borg och outdooraktören Stellar Equipment.

– Efter ett mycket märkligt fjolår ser Habit äntligen fram mot att samla branschen igen. Jag hoppas att dagen blir en inspirerande start inför 2022, säger Kajsa Åström.

Här hittar du mer information om dagen och anmälan. 

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Modebranschens Dag.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078