23948sdkhjf

Här är modebolagen som har chans att vinna Årets logistiklösning

Den 25 november går Habit Fashion Awards 2021 av stapeln. För femtonde året i rad hyllar tidningen Habit branschen med priser i flera kategorier.

I går avslöjade Habit finalisterna till Årets modebutik. Nu står det klart vilka tre bolag som är finalister i Årets logistiklösning, nämligen sport- och underklädesbolaget Björn Borg, e-handelsbolaget Na-kd och outdoorbolaget Stellar equipment.

Förutom att aktörerna på ett nytänkande och väl genomfört sätt har använt logistiklösningar i hela sin varuflödeskedja för att nå framgång, har jurygruppen lagt ett stort fokus på hållbarhet.

– Rent generellt konstaterar vi att att dessa aktörer är oerhört medvetna om de icke hållbara delarna i logisitkkedjan. Jurygruppen anser också att samtliga finalister jobbar stenhårt för att balansera dessa komponenter med ambitionen att leverera en hållbar värdekedja, säger Freddy Bustos, juryns ordförande och mediechef på Habit.

Vilket bolag som slutligen kammar hem priset Årets logistiklösning avslöjas under Habits stora branschdag i Stockholm, Habit Modebranschens Dag, som i år slås samman med Habit Fashion Awards. Några av branschpofilerna som talar under dagen är Elisabeth Peregi, vd för Kappahl, Henrik Bunge, vd för Björn Borg och Kristina Lukes, vd på Nelly.com.

Juryn, Årets logistiklösning

Dan Crewe, e-commerce manager på DHL
Simon Wistrand, commercial manager DHL e-commerse solutions
Alex Baker, retailstrateg, impact tech entreprenör
Haider Abdo, vd och grundare av Returnado
Freddy Bustos, mediechef på Habit

Se hela programmet under Habit Modebranschens Dag och Habit Fashion Awards här 

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Fashion Awards.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078