23948sdkhjf

Skandinavisk trio finalister i Årets denimleverantör

Utmärkelsen Årets denimleverantör är ett av tre priser som delas ut på den stora branschdagen Habit Modebranschens Dag med Habit Fashion Awards.

Tidningen Habit har prisat modebranschen under flera år. En av kategorierna är Årets denimleverantör, som för tredje året i rad tilldelas ett jeansvarumärke i Norden.

Under våren påbörjades juryarbetet för att välja ut tre finalisterna. Årets finalister är norska Karve jeans (Carlings), danska Jack & Jones och Jeanerica från Sverige.

Jurygruppen har tittat på både etablerade aktörer och nystartade jeansvarumärken.

– Vi har lagt stor vikt på det kreativa kapitalet och undersökt hur varumärkena har balanserat det med produktkvalitet, säger Freddy Bustos, juryordförande och mediechef Habit.

Vilket av varumärkena som slutligen kammar hem utmärkelsen Årets denimleverantör avslöjas den 25 november under Habits branschdag Habit Modebranschens Dag med Habit Fashion Awards.

Utlagsfrågan kommer att förbli hållbarhetsarbetet och hur bolagen kompromissat just den frågan jämsides med den kommersiella framgången, säger Freddy Bustos.

Habit Modebranschens Dag med Habit Fashion Awards är en heldag där prisutdelningar varvas med ett späckat talarprogram där en rad framstående branschprofiler lyfter de mest relevanta frågorna för branschen just nu.

Jury, Årets denimleverantör:
Magnus Senke, modeentreprenör/agent Nordshield
Elin Larsson, hållbarhetskonsult
Peter Lindh, denimkonnäsör och modeentreprenör
Thomas Lundberg, Calik Denim
Freddy Bustos, mediechef, Habit Sko & Mode

För mer information och anmälan till branschdagen, läs mer här

Här är finalisterna i Årets modebutik 2021

De har chans att vinna Årets logistiklösning

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Fashion Awards.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094