23948sdkhjf

Hans märke i topp – men sweatshirt från Anine Bing kvalar också in

Världens populäraste modemärken om en får tro Lyst Index för årets första kvartal. Sweatshirt från Anine Bing bland mest eftersökta produkter.

Virgil Ablohs modemärke Off-White toppar listan med de 20 hetaste modemärkena enligt globala modesöktjänsten Lyst och Lyst Index för första kvartalet 2020.

Off-White har toppat listan under det senaste tre kvartalen och följs på kvartalets topp 20 av Balenciaga, Nike, Gucci och Prada på topp fem.

Sportgiganten Nike står också för det största hoppet uppåt på listan då märket klättrar från plats 12 föregånde kvartal.

Något som enligt Lyst har att göra med efersökta produkter som hyllar den tidigare samarbetspartnern och nyligen bortgångne Kobe Bryant men även ett partnerskap med Liverpool FC och donationer till att bekämpa coronaviruset hjälper sportjätten klättra.

Nya namn på topp 20 är Raf Simons som går från plats 29 till 15; något som Lyst tror har att göra med att den belgiske designern bakom det självbetitlade märket nyligen också utsågs till co-creative director för Prada tillsammans med självaste Miuccia Prada.

Även Jaquemus är nytt namn på topp 20 och går från plats 22 till 15. Sist in på listan över världens 20 hetaste modemärken enligt Lyst är även de nya namn som Thom Browne som klättrar från plats 33 till 19 och Rick Owens som år från plats 28 till 20.

Lyst listar inte bara hetaste modevarumärkena utan även de mest eftersökta produkterna och då kvalar en Tigersweatshirt från Anine Bing in på plats fem bland Telfars shoppingväska, Guccis loggomönstrade strumpbyxor och Bottega Venetas Cassette bag i topp.

Även en blus från Ganni och sneaker från New Balance ryms på listan över de hetaste dammodeprodukterna.

Mest eftersökta produkt i coronatid på herrmodelistan? Off-Whites ansiktsmask med för märket karakteristiska pilar 

Här finns Lyst Index för första kvartalet 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095