23948sdkhjf

Brand Visions och JVM Agencies SCHIESSER, Adidas, Polo Ralph Lauren och P.J. Salvage

Svenska agenturen Brand Visions och danska JVM Agencies företräder flera internationella modemärken. Bland dem är SCHIESSER det med längst tradition: Grundat 1875, erbjuder det tyska märket ett brett utbud av underkläder, sovplagg, och loungewear för herr, dam och barn.

Mest kända är de för sina ikoniska plagg i vit ribbad kvalitet samt dubbelribbad kvalitet. Genom att förena tidlöshet, tradition och kvalitet med innovation och autenticitet erbjuder märket en premiumkänsla som räcker en livstid. Varje dag.

SCHIESSER säljs av över 4000 handlare globalt, i varuhus, specialaffärer och e-handelsbutiker. Sedan tidigare etablerad som den största spelaren i DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz) planerar märket nu att expandera till ytterligare länder, däribland Sverige.

Adidas Sportswear Underwear innefattar ett komplett utbud av underkläder för kvinnor och män. Designen är utformad för att stödja rörelse i alla former, Adidas handlar i grunden om komfort, därför används extra mjuk bomull och högteknologiska stretchmaterial som stödjer varje kropp i att förverkliga sina möjligheter. För kollektionerna inom ”Everyday intimates” har inspirationen utgått från ledorden ”bekvämt”, ”fysiska attribut” och ”känslomässiga vinster”.  

P.J. Salvage är ett samtida livsstilsmärke från Kalifornien, som tror på valspråket ”Lev Livet Mysigt”. Märket är specialiserat på lyxiga sov- och mysplagg och på att främja en skön, avslappnad livsstil. De är kända för sina otroligt mjuka material, underbara mönster, noggrant arbetade detaljer och avspända, moderna silhuetter i sina fina kollektioner med moderna sovplagg och träningskläder. De hyllar mottot ”Investera i Vila” och anser att ledig tid är ett av livets lyxigaste inslag! Live. Life. Cosy. (Lev. Livet. Mysigt.).

Sist men inte minst är agenturerna distributörer av damunderkläder från det internationella märket Polo Ralph Lauren. Samtliga märken kommer att representeras på Fashion Week Trade på Nacka Strand 6–11 februari 2023.

Stockholm Showroom: 924.

Båda agenturerna kan också hittas på sina respektive adresser:

BRAND VISIONS
Rosenbergsvägen 2,
131 51 Nacka,
Sverige 

Essi Korhonen
Mobil: +34 (0) 671 992 800
essi@brand-visions.com 

Pia Halmevaara
Mobil: +46 (0) 72 520 26 62
pia@brand-visions.com

JVM Agencies
Raffinaderivej 10
DK-2300 Copenhagen,
Danmark

Jeppe Vesterholm
Mobil: +45 31 / 20 55 90

Essi, Pia, och Jeppe ser fram emot att motta era meddelanden.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141