23948sdkhjf

Modeföretag till Arlandas nya marknadsplats

Arlanda Airport satsar på handel vid en ombyggnad vid terminal 5. Flera kända modeföretag lockas till den nya marknadsplatsen.

Bland modeföretagen som flyttar in i etapp tre runt årsskiftet 2024/2025 märks Aera Fashion Multibrand med mode för både män och kvinnor. Då öppnar även modevarumärket Gant butik med ”det senaste modet i fokus” och i J.Lindeberg hittar modemedvetna både kläder och accessoarer.

Vid samma tidpunkt slår även Area Outdoor Leisure Fashion upp portarna med ett stort utbud av friluftskläder.

Marknadsplatsen är den största kommersiella satsningen någonsin på Arlanda. Den kommer att ha en nordiskt präglad design och en total kommersiell yta på 11 000 kvadratmeter.

Den första etappen av tre öppnar sommaren 2023 och hela marknadsplatsen beräknas står klar runt årsskiftet 2024/2025.  

– En del i den kommersiella strategin inför upphandlingarna av nya butiker till marknadsplatsen har varit att skapa goda möjligheter för shopping, oavsett om den är planerad eller av mer spontan karaktär. Varierat utbud och en bred prisbild som tilltalar olika kundgrupper har varit viktiga aspekter, säger Charlotte Ljunggren, Swedavias direktör för marknad och försäljning och tillförordnad flygplatschef på Stockholm Arlanda Airport.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082