23948sdkhjf

Lager 157 redo för fler butiker: "Höga målsättningar för norska marknaden"

Men näst på tur står två öppningar på svenska västkusten för modekedjan som dock letar fler lägen för etablering i Norge.

I september öppnar Lager 157 butiker på Backaplan i Göteborg och i Torp i Uddevalla. Öppningarna följer på en enligt kedjan lyckosam etablering i juli på Dikeveien i norska Fredrikstad då butiken tagit sig in på den absoluta topplistan för kedjans enheter försäljningsmässigt. Nu letar Lager 157 nya lägen i Norge och sannolikt väntar ytterligare en butik i grannlandet under hösten.

– Våra målsättningar för den norska marknaden är höga och med fortsatt omniperspektiv på handeln, men vi har hittills upplevt en viss tröghet i att hitta rätt lokaler med rätt affärsmässiga förutsättningar. Med konceptenliga butiker i både Kristiansand och Fredrikstadsamt de två mindre enheterna i Oslo respektive Sandnes, vet vi att det är fullt möjligt att få till det. Vi när en god förhoppning om att kunna etablera ytterligare minst en butik i Norge i höst, säger Johanna Winther, operativ chef, i en kommentar.

Lager 157 gick in i Norge vintern 2019 med e-handel och första fysiska butiken öppnade i Oslo i mars samma år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093