23948sdkhjf

Underklädesföretag tar in kapital – Cristina Stenbeck bland investerarna

Cristina Stenbeck och Susanna Campell bland investerarna.

Underklädesmärket Lace Laboratory, grundat av Faye Flensburg och Felicia Lönnqvist, har tidigare aviserat att duon hade för avsikt att genomföra en investeringsrunda för att plocka in mer kapital för internationell expansion.

Nu har bland andra Cristina Stenbeck och Susanna Campbell investerat i bolaget i en första runda tillsammans med andra ”strategiska investerare”.

Vår strategi sedan start är att arbeta tillsammans med våra kunder och skapa en stark community kring företaget och produkten. Vi har fått fantastisk respons i Sverige så med kapital i ryggen är vi nu redo att satsa mer globalt. Att vi fått med oss två av Sveriges mest erfarna kvinnliga bolagsbyggare inom e-handel och konsumentvaror på vår resa är viktigt inte bara för oss och för bolaget men även för att de som personer är viktiga pusselbitar i att fostra en generation av framgångsrika entreprenörsbolag grundade av kvinnor, säger Faye Flensburg, grundare och vd i en kommentar.

Lace Laboratory är i huvudsak onlinebaserat med försäljning via egen webbutik men har även till försäljning via några få utvalda butiker samt NK i Stockholm och Göteborg.

- Felicia och Faye är ett starkt grundarteam med en klar vision om hur de vill bygga ett nytt varumärke inom underklädesbranschen, skala upp bolaget internationellt och fortsätta leverera till sin hängivna community som består av kvinnor i alla olika åldrar. Sanna och jag tycker att det är väldigt roligt att kunna stötta två entreprenörer i deras ambition, att erbjuda högkvalitativa och prisvärda produkter för kvinnor världen över. Vi hoppas att kunna bidra med våra gemensamma erfarenheter från DTC-segmentet och inom internationell expansion, säger Cristina Stenbeck i en kommenta

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078