23948sdkhjf

Om Life Science Sweden

Life Science Sweden är Nordens största tidning om den svenska bioteknik-, medicinteknik-, och läkemedelsindustrin. Vi följer den medicinska behandlingens resa från forskning till patient, med fokus på hur den tas emot i samhället.

Tidningen är oberoende och bevakar branschrelevanta frågor i flera kanaler. Sajten uppdateras dagligen och redaktionen skickar ut tre nyhetsbrev i veckan. Papperstidningen Life Science Sweden ges ut fyra gånger om året, varav en utgåva är internationell och skrivs på engelska.

Life Science Sweden grundades 2002 då under namnet Biotech Sweden. Idag tillhör tidningen förlaget Nordiske Medier.


Om Nordiske Medier


Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Nordiske Medier har en total omsättning på över 200 miljoner kronor och är ett stabilt företag med god ekonomi. Sedan 2012 är verksamheten en del av den danska mediaverksamheten Nordjyske Medier, grundat 1767.

Sänd till en kollega

0.047