23948sdkhjf

& Other Stories bjuder in Arranging Things och har nytt byråsamarbete

Duon bakom Arranging Things, Lisa Milberg och Leo Forssell, gästar & Other Stories på Biblioteksgatan i Stockholm och flyttar in ett handplockat urval av konst- och designhantverk, udda objekt, inredning och vintagekläder i butiken den 11 september till söndagen den 15 september.

Arranging Things är en kreativ konsultfirma som tar sig an olika typer av inrednings-, musik- och konceptutvecklingsuppdrag och driver därtill ett showroom/en-dag-i-veckan-butik på Erstagatan på Södermalm i Stockholm.

Lisa Milberg arbetar med & Other Stories sedan tidigare och var med och inredde ateljén i Stockholm och fick sedan uppdraget att inreda kedjans designateljéer i Paris och Los Angeles. Därtill ansvarar hon även för musiken i alla butikerna.

& Other Stories är också aktuell med nytt samarbete med Stockholmsbaserade byrån Engelbrektsson pr för pr- och kommunikationsaktiviteter i Sverige, Norge och Finland. Det nya samarbetet omfattar lokala kommunikationsstrategier, influencerarbete samt presshantering och Engelbrektsson pr, som drivs av Elin Engelbrektsson, ska arbeta ifrån & Other Stories ateljé på Kungsholmstorg 5 i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.255