23948sdkhjf

Handplockat och klassiskt

Stayhard lägger till ny kategori och har inlett samarbete med inflytelserik herrstilduo.

I veckan lanserar e-herrmodehandlaren en ny kategorisida, Vintage by Stayhard, med handplockade vintageplagg från olika håll i Europa. I sortimentet, som initialt spänner över 30 plagg, finns t-shirts, chinos, workwearskjortor och bomberjackor.

- Att addera ett vintageplagg till sin outfit är ett medvetet och originellt sätt att skilja sigfrån mängden. Det är dessutom ett mer miljövänligt sätt att konsumera kläder, därvarje plagg kommer med en proveniens och historia. Detta är ett första steg, vi kommer framöver att addera fler plagg och öka antalet kategorier inom vintage,säger Robert Axelsson, försäljnings och marknadschef på Stayhard i en kommentar.

I samband med lanseringen av den nya kategorin har samarbete inletts med modeduon Sam Lambert och Shaka Maidoh från designbyrån Art Comes First. De har fått i uppdrag att lyfta fram personliga favoriter ur det nya sortimentet. Därtill har Stayhard i den första kampanjen arbetat med stylisten Julian Hernandez, fotografen Rami Hanna, vintageprofilen Jimmy Loufti och modellen Kristian Brand.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078