23948sdkhjf

Sneaky Steve med ny delägare och vd

Även Göteborgsbutiken- och kontoret byter adress.

I december rapporterade Habit om att Måns Månsson, som startade skovarumärket Sneaky Steve 2007, lämnade varumärket, både som vd och delägare. Nu har F Division Group, bolaget bakom varumärket, både fått ny delägare och vd. Det är branschprofilen Stefan Mayer som tar över som vd och som även går in som delägare tillsammans med 4run, Our Studio, Kristian Torsson och Jacob Rydin. 

Stefan Mayer har lång erfarenhet från konfektion och skor, både inom outdoor- och  modesegmentet. Han kommer senast från ett flerårigt uppdrag på Tretorn som försäljningschef och som medlem av ledningsgruppen. Tidigare har han haft uppdrag som varumärkeschef på O'Neill, Dolomite, North Sails och Tierra samt inom försäljning på Peak Performance.

Siktet är nu inställt på att att utveckla Sneaky Steves produktportfölj och att expandera.

– Nu påbörjar vi ett innovativt och spännande förändringsarbete som bland annat kommer att resultera i nya utvecklade koncept, tydligare varumärke och en bredare produktportfölj som svarar ännu bättre mot nutida medvetna konsumenters behov, säger Stefan Mayer, i en kommentar.

Bolaget kommer också att förstärka hållbarhetsarbetet. 

– Att ha produktionen så nära som i Portugal ger ett stort värde i form av kortare transporter och säkerställda leveranser. Nu tar vi nästa steg för än mer hållbara produkter. Med utvecklingen på världsmarknaden har ett större produktansvar och socialt engagemang blivit framgångsfaktor för en snabbt växande medveten konsumentgrupp som liksom vi vill ha såväl god design och kvalitet som innovation och hållbarhet, säger Stefan Mayer, som tillträder vd-posten i mars.

Samtidigt som bolaget får ny vd kommer Sneaky Steves butik och kontor att flytta från Magasinsgatan 5 i Göteborg och i stället bli granne med Artilleriet, Acne Studios, Grandpa, Da matteo och Miss ragtime – alltjämt på Magasinsgatan. Sneaky Steve tar över Norrönas lokal.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079