23948sdkhjf

Kostnadsfritt event: Så designar du smartare, effektivare och lönsammare

Har du funderat på att digitalisera företagets designprocess, men inte än tagit steget? Då kan detta webbinarium hjälpa dig på vägen. Det spelar ingen roll om du kommer från ett stort eller litet bolag. Lyssna till designern och denimkonsulten Martin Gustafsson och Sara Hult, produktionschef på Klättermusen.

Martin Gustafsson och Sara Hult är huvudpersonerna under Habits direktsända webbinarium som tidningen sänder tillsammans med Centric Software. Martin Gustafsson har ett långt förflutet i modebranschen som bland annat designer och produktchef hos Acne Studios och norska Varner och dess varumärken Bik Bok och Karve. Sedan ett drygt halvår tillbaka jobbar han som denimnkonsult i eget bolag. 

Sara Hult med en bakgrund hos Skigutane och New Wave Group är mångårig medarbetare hos Åreföretaget Klättermusen där hon är inköps- och produktionschef. Tillsammans med Daniel Di Benedetto, regionchef hos Centric Software och med mer än tio års erfarenhet av produktutveckling och design inom retail, mode och skor, ska denna trio prata om fördelarna med att digitalisera designprocesserna. 

Digitala system kan i dag användas brett och är tillgängligt för både stora och mindre bolag, säger Daniel Di Benedetto.

– Digitala system är inte bara för de stora bolagen. Man behöver ingen it-avdelning för att klara det. Vi vill ge även små bolag chansen och hjälpa en industri att bygga sina processer digitalt, säger Daniel Di Benedetto.

Martin Gustafsson lyfter fram en rad vinster med digitalisering. Bland annat hållbarhet:

– Det är superviktigt att ha kontroll på supplykedjan och att ha struktur. Det är inte alla företag som kan anställa alla kompetenser man behöver. Då är det bra att samlas kring ett system som alla förstår och som är enkelt. Jag tror på struktur som sparar både resurser och pengar. I det långa loppet handlar det om hållbarhet, till exempel att minska antalet samples.

Lär dig mer under Habits webbinarium som sänds den 19 maj klockan 10. Gå in här för att anmäla dig.

     

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094