23948sdkhjf

Här kan du se Habits webbinarium: Så formar vi framtidens textil- och modebransch

Missade du Habits webbinarium som sändes i tisdags, eller vill du se det igen?

Webbinariet gästas av en rad framträdande branschpersoner. Bland andra Ingvar Larssonvd för MQ Marqet; Lin Kowalska, grundare och vd för klädbytarappen Popswap; Johnny Hedlund, vd och medgrundare till The Local Store i Skellefteå; Mikaela Larsell Ayesa, delägare till hyrtjänsten Hack Your Closet och Joys nya vd och delägare, Anna Ullman Sersé. De kommer att prata om branschomställningen och nya cirkulära affärsmodeller. 

Upprinelsen till seminariet är den utbildningssatsning som nyligen drogs igång av Högskolan i Borås, Science Park Borås, Proteko, Svensk Handel och Teko Sveriges textil- och modeföretag, och som samordnas av Nordiska Textilakademin -- utbildningar som pågår under hela året och under våren 2022. 

I sändningen deltar också Maria Lagerman, konsult inom hållbar koncept- och affärsutveckling på C/o Circles, Maria Sandow, tidigare på Svensk Handel Stil, Helena Waker, vd på Stockholm Fashion District, Minna Engström Heino, Nordiska Textilakademin och Magnus Kroon, handelsexpert, för att diskutera vilka kompetenser som kommer att behövas i närtid och i framtiden för att lyckas att ställa om och möta den nya handeln.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125