23948sdkhjf

Här öppnar Helly Hansen – en första butik kan följas av fler

Första butiken i Sverige öppnar i Stockholm i augusti. Öppnar även för ytterligare etableringar framöver.

Helly Hansen öppnar första egna varumärkesbutiken i Sverige på Hamngatan 30 till 32 i Stockholm i augusti.

– Vi har länge letat efter ett bra första läge för en ny brand store och fastigheten på Hamngatan är ju definitivt ett av Stockholms bästa lägen vilket känns otroligt kul. Då vi är starka i kategorin segling och växer samtidigt kraftigt på ski & outdoor så är även kust- och fjällvärlden aktuellt för ytterligare etablering, säger Magnus Svahn, försäljningschef på Helly Hansen i Sverige i en kommentar.

Butiksytan spänner över 250 kvadratmeter och i butikssortimentet finns samtliga kategorier inom både textil och skor med fokus på ski & outdoor, sailing och livsstilssegmentet.

Helly Hansen driver cirka 80 egna butiker globalt i dag varav 7 i Norden och den nya etableringen på Hamngatan blir den 8:e i regionen och den första i Sverige.

– Med vårt norska ursprung och Norden som hemmamarknad och det är såklart väldigt roligt att kunna etablera en ny butik här i den utmanande tid som branschen befinner sig, både i att vi skapar arbetstillfällen och får möjligheten att visa vårt varumärke för konsumenten i en fullvärdig Helly Hansen koncept-miljö, säger Magnus Svahn, vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096