23948sdkhjf

Här satsar Mikael Sandström med ny butik

I slutet av sommaren öppnar Sandströms i centrala Jönköping. Sandströms tar över butikslokalen efter Eztrad som gick i konkurs i april. Hyresavtalet är ett korttidskontrakt.
Vi vill se om Jönköping älskar oss lika mycket som vi älskar Jönköping, säger ägaren Mikael Sandström till Habit.
Han har under många år velat etablera butik just där.
Jönköping passar in i vår region. Av olika anledningar har någon etablering inte kunnat genomföras under de senaste 20 åren. Men nu fick vi chansen och det är jag glad för, berättar han.
Butiken öppnar i slutet av augusti. Något stängningsdatum finns inte; Mikael Sandström hoppas att satsningen ska slå väl ut och att butiken ska bli permanent.

Mikael Sandström driver i dagsläget tio butiker, men stänger butiken i Domino i Norrköping den 30 juni. Kvar är butiken på Norra Promenaden i samma stad. De övriga butikerna finns i Vimmerby, Vetlanda, Tranås, Kisa, Västervik, Motala och två butiker i Linköping. När butiken i Domino har stängt och Jönköpingbutiken har öppnat är antalet åter tio.

Parallellt med öppningen i Jönköping pågår arbetet med en webbshop. Lanseringen, som sker inom ett par månader, har inte påskyndats av pandemin.
Vi har planerat för den länge. Nu har vi nya it-system på plats som underlättar för oss att öppna e-handel, som i första hand kommer att bygga på en ’click and collect’-tjänst, säger Mikael Sandström.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094