23948sdkhjf

Fjärde butiken för Patches & Pins

Får även sällskap av New Yorker till julhandeln.

Habit har tidigare skrivit om butikskonceptet Patches & Pins som sedan starten i Sundsvall i mars 2017 även har öppnat butiker i Avion i Umeå och Smedjan i Luleå.

I slutet av maj öppnade fjärde butiken denna gång i Valbo köpcentrum utanför Gävle.

Till julhandeln får även norrländska butikskonceptet sällskap av tyska modekedjan New Yorker som öppnar första butiken i länet

- Vi bygger nu en stor lokal på centralt läge i köpcentrumet till New Yorker, säger Alexander Appelsved,  leasing director hos fastighetsägren Eurocommercial i en kommentar.

Valbo köpcentrum är under ombyggnation  som plan annat innefattar nya tak, väggar och golv och därtill pågår parallellt ett arbete med att ta fram en enligt fastighetsägaren tydlig och identitetsstark skyltning.

I ett pressmeddelande uppger fastighetsägaren Eurocommercial att besökarna har  hittat tillbaka till köpcentrumet efter en period av sjunkande besökssiffror.
- Det är otroligt glädjande att se att besöken har återhämtat sig nästan till det normala. Efter en tuff period i april där vi hade ett tapp runt -30 procent till maj -15 procent har juni hittills endast ett besökstapp på -2 procent  jämfört med samma
period förra året, berättar Jonas Gustavsson, fastighetschef, Eurocommercial i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063