23948sdkhjf

Tredje butiken för Patches & Pins

Efter Sundsvall och Umeå öppnar accessoarkonceptet butik här och får även sällskap av Jack & Jones som öppnar senare i höst.

Herrmodekedjan Jack & Jones och accessoarbutiken Patches and Pins öppnar butiker i Smedjan galleria på Storgatan i centrala Luleå.

För Patches and Pins blir det tredje butiken på kort tid. Första butiken öppnade i köpcentrumet Birsta city i Sundsvall i mars 2017 och i mars 2018 öppnade butik i Umeå.

- Vi är glada över att vi har skrivit kontrakt med Diös om öppning av vår tredje butik och denna gång i Smedjan Galleria i Luleå. Ända sen starten har vi haft Luleå som en av de orter där vi vill etablera oss och det känns jättekul att det nu blir av på Luleås bästa läge. Butiken kommer att öppna på källarplan i en lokal som känns perfekt för vårt koncept. Nu söker vi medarbetare inför öppning under hösten, säger Jonas Spolander, butikssamordnare för Patches and Pins i en kommentar.

Patches and Pins är sprunget ur streetwear- och skateboardkulturen och säljer modeaccessoarer som väskor, kepsar, mössor och kläder som t-shirts collegetröjor från svenska och internationella varumärken som bland andra Mitchell and Ness, New Era, Brixton, Stance, Trasher, Happy Socks, Polar skate och de egna varumärkena Sqrtn och Appertiff.

Jack & Jones öppnar kring årsskiftet och Patches and Pins flyttar in på nedre plan i gallerian i månadsskiftet november och december.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079