23948sdkhjf

Få full koll på produktionsflödena – missa inte Habit Frukostforum

Missa inte kommande upplaga av Habit Frukostforum med Delogue och Hummel.

Hur hanterar ditt företag tidsfrister, godkännanden, priser och leverantörer? Lär dig hur det danska sportklädmärket Hummel skapade transparens hos design- och produktionsavdelningarna med hjälp av  Delogue.

Den 5 december äger nästa upplaga av Habits populära Frukostforum rum och denna gång sker frukosten i samarbete med Delogue.

Under förmiddagen ska Bianca Hegedüs som är design- och varumärkesansvarig hos Delogue berätta om att effektiva och transparenta produktionsflöden kombinerat  med kreativt arbete.

Med sig har hon Sussi Rokkdahl, PD Coordinator hos Hummel och med ett långt förflutet hos flera danska modemärken, som ska berätta hur det danska sportmärket arbetar genom hela produktions- och designprocessen och med hjälp av Delogue skapat transparens hos företagets design- och produktionsavdelningar.

Sussi Rokkdahl är masterdataansvarig och produktutvecklingskoordinator hos Hummel.

Frukosten riktar sig till inte till minst designer, produktutvecklare och inköpare och äger rum på Convendum på Regeringsgatan i Stockholm. Seminariet är kostandsfritt och anmälan kan göras här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.25