23948sdkhjf

Hon blir ny landschef för Stadium i Sverige

Nu är det klart vem som efterträder Daniel Löfkvist på sportkedjans största marknad.

Häromveckan blev det känt att Stadiums tidigare landschef i Sverige Daniel Löfkvist tar över efter Anders Bejsy som ny vd för Stadium Outlet.

Nu står det klart att Åsa Steen kliver på som ny landschef för Stadium Sverige den 1 november.

Åsa Steen rekryteras internt och har arbetat  inom företaget i närmare 25 år och bland annat som säljare, visuellt ansvarig, butikschef, regionschef och visuellt försäljningsansvarig på företaget. 

– Jag är uppväxt inom handeln så för mig finns inte butiksdöd. Istället lärde jag mig innebörden av butiksglöd när jag som liten lekte i mjölkkylarna, åkte truck och krossade emballage i matbutikerna min pappa jobbade med. Han har alltid varit ett viktigt bollplank, det han och Stadium lärt mig om retail är jag väldigt stolt och tacksam för, säger Åsa Steen, tillträdande landschef i Sverige.

Hon ska ha sportkedjans kontor i Solna som bas.

– Åsa är verkligen en del av Stadium och i synnerhet den svenska organisationen. Hon är en naturlig ledare med sin tydlighet och handlingskraftighet. Åsas fokus på kundmötet och upplevelsen i butik samtidigt som hon förstår hur viktig vår sömlösa styrka är gör henne till det självklara valet att driva den svenska verksamheten vidare, säger Magnus Wåhlander, general manager Stadium i en kommentar.

Sverige är Stadiums största marknad sett till omsättning och antal butiker och med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point har företaget cirka 180 butiker totalt i Sverige, Finland och Tyskland.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094