23948sdkhjf

Vintagekoncept vill öppna i Stockholm

Danska vintagekonceptet The Vintage Bar, som säljer begagnade lyxväskor på nätet, vill öppna showroom i Stockholm, det skriver Fashionforum.

I dagarna öppnar det knappt två år gamla konceptet, grundat av Marie Louise Schultz, ett första showroom som också ska fungera som butik på Ny Adelgade 5 i Köpenhamn och därefter är ambitionen att expandera utanför Danmark och ta konceptet till Stockholm 2021.

The Vintage Bar har på kort tid, konceptet lanserades i slutet av 2017, tagit upp kampen med liknande koncept som Vestiaire Collective men har riktat in sig på ett nischat sortiment av lyxväskor och accessoarer som smycken från varumärken som Chanel, Bottega Veneta, Dior, Fendi, Louis Vuitton och Prada.

- Vi ser fram emot att träffa våra kunder och introducera dem till vårt nya dynamiska universum. Vi tror att vi kan skapa en förbättrad kundupplevelse samt öka försäljningsframgången genom att öppna fysiska showrooms som ett komplement till vår digitala närvaro. Det är därför vi planerar att öppna ett showroom i Stockholm 2021, säger Marie Louise Schultz.

I januari nästa år väntar även en ny plattform. Konceptet har fler än 100 000 följare på Instagram och fler än 150 000 besök i webbutiken per månad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062