23948sdkhjf

Stylein för Ellos: ”Spännande att få nå ut till en bredare publik”

Nu lanseras samarbetskollektionen mellan Stylein, Ellos och Isabella Löwengrip.

I veckan lanserar Ellos kollektionen Isabella x Stylein, som Habit tidigare skrivit om. Den har tagits fram i samarbete mellan e-handlaren, Isabella Löwengrip och Styleins grundare och designer Elin Alemdar. Trion benämner kollektionen om 16 plagg i en till tre färger som tidlös, minimalistisk, modern och med en feminin touch i ett brett storleksspann från xs till xxxl.

– Det har verkligen varit en rolig utmaning att få skapa den perfekt kurerade garderoben som håller långt över säsongens trender, till ett riktigt bra pris, och utan att tumma på kvalitet och passform. Jag är väldigt stolt över resultatet och det känns så spännande att få nå ut till en betydligt bredare publik via Ellos kanaler och äntligen få sälja Styleins design till kvinnor som har större storlekar. Det var på tiden, säger Elin Alemdar, grundare och designer av svenska modevarumärket Stylein.

Sedan 2018 samarbetar Ellos med Isabella Löwengrip och har i det nya samarbetat varit del i processen som viktig kundambassadör och bidragit med insikter.

Kollektionen lanseras den 4 september på ellos.com.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078