23948sdkhjf

E-handelspris till Twist & Tango

Det var inte bara Scorett som prisades i Göteborg förra veckan i Jetshop Awards som ägde rum under det årliga e-handelseventet SEBC på Clarion Post i Göteborg utan det gjorde även Twist & Tango.

Modeföretaget tilldelades utmärkelsen Årets satsning för e-handelssajten som Habit också skrev om i september i fjol.

– Vi är väldigt glada och stolta för det här priset. Att vi blir uppmärksammade för att vi med små medel blivit tvingade att tänka utanför boxen och komma på många lösningar själva. Lösningar som i alla våra kanaler, fysiska som digitala, förmedlar vårt företags DNA som består av personligt bemötande, en egen stil och service utöver det vanliga, säger Elin Vilhelmsson, e-handelschef på Twist & Tango i en kommentar.

Nominerade i kategorin var även Northern Spirit och Johnells.

Motivering till priset Årets satsning lyder:

“Med stor förståelse för vikten av att inspirera kunden har vinnaren av årets satsning lagt såväl tid som energi på sitt innehåll – och resultatet har blivit riktigt bra. De träffar sin målgrupp mitt i prick och man har lyckats skapa en site där både befintliga som blivande kunder får tips, sporras och drivs mot köpknappen. Man har lyckats med bedriften att bli sin egen influenser. Stort Grattis Twist & Tango”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063