23948sdkhjf

Scorett prisas för helhetsupplevelse

Skokedjan tog hem priset ”Årets Butik”.

På torsdagskvällen förärades skokedjan Scorett priset som ”Årets Butik” under Jetshop Awards Dinner på Clarion Hotel Post i Göteborg. Priset får skokedjan för helhetsupplevelsen och för att kedjan arbetar aktivt med sociala kanaler och har ett tydligt kundperspektiv.

Nominerade i kategorin var även Hööks, Johnells och Smilebutiken. Under kvällen delades priser ut även i kategorierna Årets Nykomling, Årets Satsning och Årets Omnikanal.

Motiveringen löd:

Vinnaren av årets butik har gjort en imponerande resa under året som gått. Fokus på köpresa och ökad trafik, både när det kommer till nya och befintliga kunder, har varit nycken till deras tillväxt. Handlaren visar vägen och är ett bevis på att enkelhet i designen, stort fokus på UI och väl valda tredjepartsapplikationer är nyckeln till nöjda kunder, fina resultat och köpresor kunderna gärna upplever om och om igen.”

Vid Jetshop Awards 2018 utsågs Scorett till Årets nykomling. Kedjan prisades även under Habit Modegalan 2018 och förades då utmärkelsen Årets Omnikanal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063