23948sdkhjf

Branschprofiler gästar nyhetsstudio under retailmässan

Intervjuerna direktsänds under Retail Experience Live i Kista.

Hela retailbranschen samlas den 15-16 maj på Retail Experience Live. En ny spännande aktivitet under mässan i Kista är The News Studio.

Arrangören Easyfairs vill med Retail Experience Live på Kistamässan utanför Stockholm skapa en ny form av mötesplats för detaljhandelns alla aktörer. En av aktiviteterna är The News Studio som genomförs i samarbete med Nordiske Medier Stockholm AB, förlaget som ger ut bland annat Fri Köpenskap, Dagens Handel, Habit, och Transport & Logistik Idag.

– De fyra tidningarna står gemensamt bakom den nya satsningen. Det ska bli mycket spännande att se hur nyhetsstudion tas emot, säger Mona Johansson, redaktionellt ansvarig på Nordiske Medier.

I en för mässan särskilt uppbyggd nyhetsstudio kommer branschprofiler att intervjuas av Annmarie Palm, som driver företaget Relationista. Hon är, förutom en van intervjuare, specialist på vett och etikett i arbetslivet och författare till boken ”Business behavior: Uppför dig – eller tappa affären”.

Intervjuerna i nyhetsstudion sker live inför mässbesökarna och kommer också att direktsändas via Youtube så fler kan ta del av de exklusiva intervjuerna.

Bland de personer som ska intervjuas återfinns mässans två stora dragplåster och keynote speakers Ken Hughes och Neil Saunders. 

Britten Ken Hughes är en av världens ledande experter på shoppingbeteenden och rådgivare till många stora företag. Hughes, som är känd för sina underhållande och tankeväckande föreläsningar, kommer till nyhetsstudion efter sin stängda föreläsning. Den 15 maj klockan 16 samtalar han med Annmarie Palm.

Amerikanen Neil Saunders är retailanalytiker och vd för det stora dataanalysföretaget GlobalDatas retailavdelning. Saunders som jobbat även med e-handel och butiksetableringar kommer till nyhetsstudion den 16 maj klockan 14.

De kommer också till nyhetsstudion:

  • Anna Ekström, Nielsen 
  • Anton Granlund, Slash.ten
  • Fredrik Holmvik, konsult
  • Morgan Sellén, Verifone
  • Sofia Högman, Ping Pong AB
  • Niklas Levin, Payex.
  • Jonas Liljebäck, Expohouse
  • Lotta Eriksson, Daymaker
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078