23948sdkhjf

Hunkydory utan vd – lämnade efter tre månader

Maria Lundtang som klev på som vd i slutet av november i fjol har lämnat modebolaget.

I slutet av november i fjol kunde Habit i en större intervju med Maria Lundtang och Mathias Olsteg avslöja att Hunkydory, som kort tid dessförinnan försatts i konkurs för andra gången, skulle få en nystart med en stark finansiär i ryggen.

I slutet på förra veckan stängde modebolagets webbutik och på sajten framgår nu att en ny butik är under konstruktion men att några beställningar inte kan läggas. Däremot kan intresserade se utbudet.

Även aktiviteten på sociala medier som Instagram och Facebook tycks ha avstannat och har inte uppdaterats sedan i slutet av februari.

Det blev också en kort sejour för Maria Lundtang som vd. Habit kan nu berätta att hon lämnade posten och modebolaget i slutet av februari, något hon själv också bekräftar till Habit. Hon uppger att hon har startat egen agentur och har ett antal modemärken i portföljen.

Hon vill inte kommentera varför hon lämnat modebolaget eller vad som händer med Hunkydory utan hänvisar till vd:n för ägarbolaget, Helsingforsbaserade investmentbolaget Bruk Finance, Joakim Malmström.

Inte heller han vill svara på Habits frågor om vad som sker med Hunkydory utan skriver endast i ett mejlsvar att han inte har ”något att kommentera just nu” och att en pressrelease om Hunkydorys framtid väntar i april eller maj.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359