23948sdkhjf

Eton flyger högt

Öppnar fler flygplatsbutiker. Sålde 1,2 miljoner skjortor i fjol.

Skjortföretaget Eton öppnar tre nya flygplatsbutiker i februari; på Arlanda i Stockholm, Landvetter i Göteborg och på München Airport som blir den första flygplatsbutiken utanför den skandinaviska regionen.

Butiksetableringarna följer på ett rekordår i försäljning då Eton enligt uppgift sålde 1,2 miljoner skjortor världen över i fjol.

Då jag själv är en person som reser mycket, älskar jag tillgängligheten som flygplatsbutiker erbjuder. Med ett brett utbud av skjortor för alla tänkbara tillfällen i en mans liv, är vi mycket glada att nu kunna erbjuda en personlig shoppingupplevelse vare sig du reser för business eller ska på semester, säger Hans Davidson, vd på Eton i en kommentar.

Butikerna inreds enligt skjorttillverkarens inredningskoncept med material i ljust askträ, mässing och mörka läderdetaljer.

Eton har tidigare varit tillgängligt som varumärke på Arlanda och sålts i andra butiker  men nu öppnar modeföretaget en helt egen Eton brand store i Terminal 5.

Butikerna öppnar den 9,14 respektive 16 februari och de två förstnämnda har en yta om 50 kvadratmeter medan butiken på München Airport som öppnar i samarbete med den lokala partnern Eurotrade i flygplatsens terminal 2 har en yta om 22 kvadratmeter.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079