23948sdkhjf

De listar producenter och leverantörer inom skoindustrin

Digital plattform för skoindustrin lägger till nya producenter inom segmentet skokomponenter.

170 skoproducenter finns listade på sajten FindSourcing, som fungerar som en mötesplats för inköpare och producenter i skoindustrin. Nu läggs även tillverkare av skokomponeneter som läderproducenter och tillverkare av exempelvis sulor, läster och yttersulor.

 - Vi är glada att kunna erbjuda hela cirkeln av skoproduktion. Komponentleverantörer är ofta förbisedda men har stor inverkan på slutprodukten. Att göra medvetna val bland de partner du väljer att arbeta med är avgörande för hur ditt slutresultat blir. Genom att expandera FindSourcing så att komponentleverantörer kan marknadsföra sig själva och sitt erbjudande blir de mer tillgängliga och kontaktbara. Vi är här för att göra inköpsprocessen enklare och komponenter är en viktig del av det, speciellt för skor. Vi har redan haft våra första registreringar och är angelägna om att få fler tillverkare ombord, säger Elias Gröndal, medgrundare av FindSourcing i en kommentar. 

FindSourcing listar aktörer och producenter inom skoindustrin och grundarna vill att det ska bli samma typ av mötesplats på nätet som sourcingmässor är fysiskt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078