23948sdkhjf

Han ritar åt modemärke - Fler än fyra elefanter

Modemärket A Day`s March samarbetar med illustratören, formgivaren och konstnären Owe Gustafson.

A Day´s March lanserar en kollektion om tolv plagg med illustratören, formgivaren, författaren och konstnären Owe Gustafsons legendariska och välkända illustrationer. Han är mest känd för illustrationerna till Fem myror är fler än fyra elefanter.

- Owe är en fantastisk konstnär med en underbart lekfull stil som det inte går att ta miste på. Vi har länge velat göra en mindre kollektion med illustrationer och Owe var ett naturligt val för oss. Inte bara för att hans bilder är så älskade utan också för att det är vår gamla lärare som inspirerade oss när vi satt i skolbänken och som vi har en personlig relation till, säger A Day´s March Stefan Pagréus, creative director i en kommentar.

Kollektionen är unisex, därmed vänder sig modemärket för första gången även till dam, och består av tolv plagg som sweatshirts, shorts, t-shirts skjortor och huvtröjor. Samtliga plagg går mörkblått, gråmelange eller offwhite med små eller stora tryck och broderier. Illustrationerna är speciellt framtagna för modeföretaget. Kollektionen säljs via modeföretagets butiker med start 26 april.

I förra veckan skrev Habit om varumärkets nya satsning med butik i London som öppnar i veckan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079