23948sdkhjf

A Day´s March går utanför Sverige

Herrmodemärket öppnar femte butiken och första utanför Stockholm och Göteborg.

Efter Stockholm, Göteborg och nätet öppnar A Day´s March butik i London 20 april. Butiken blir den femte för herrmodekonceptet och öppnar på Berwick Street i Soho och ska erbjuda delar av den ordinarie kollektionen speciellt utvald för en brittisk publik.

Butikens utformning är ett samarbete mellan medgrundaren och kreativa chefen Pelle Lundquist och brittiska arkitekten James Payne. Inredningen beskrivs som minimalistisk och skandinavisk i Brännlycke-marmor, vitoljad ek och textiler från danska Kvadrat.

"Etableringen är en följd av ett växande intresset för det skandinaviska klädmärket på den brittiska marknaden", heter det i ett pressmeddelande.

Konceptet är grundat 2013 av  Marcus Gårdö, Pelle Lundquist och Stefan Pagréus och i butikerna säljs bland annat skjortor, byxor, t-shirts, tröjor och underkläder under egen etikett.

Första butiken öppnade på Kungsgatan i Stockholm våren 2014. Därtill finns butiker på Nytorgatan 36 och i Mall of Scandinavia i Stockholm samt på Södra Larmgatan 13 i Göteborg. Förutom egna fysiska butiker har A Day´s March egen webbutik men ingen distribution via återförsäljare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078