23948sdkhjf

Överenskommelse nådd - WeSC flyttar designkontor

WeSC flyttar design och produktion till kontoret i New York.

Flytten av design och produktion genomförs enligt ett pressmeddelande för att effektivisera och bättre kunna tillgodose licenstagare och kunder i Nordamerika.

WeSC är inne i en rekonstruktionsfas och nu uppger bolaget att en överenskommelse avseende bolagets långfristiga skulder nåtts med de största borgenärerna och bolaget förvärvar dotterbolaget We Internationals räntebärande skulder som utgjort drygt 80 procent av dotterbolagets totala skulder.

I och med uppgörelsen beräknas dotterbolaget få möjlighet att göra en ackordvinst om totalt cirka 32 miljoner kronor eller 75 procent av samtliga skulder i ett kommande offentligt ackord.

Därtill planerar bolaget att genomföra en företrädesemission där de största aktieägarna, som representerar cirka 60 procent av utestående aktier och röster, har förbundit sig att rösta för och teckna sina andelar i företrädesemissionen.

Utlicensieringen av fyra olika produktområdena inom skor, barnkläder, underkläder och glasögon bedöms minska både risker och kostnader i bolaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078