23948sdkhjf

"Ett måste att integrera hållbarhet i hela företagsstrukturen"

Den 5 november arrangerar Habit en seminariedag med tema hållbarhet och export.  Tag chansen att lyssna till Tiger of Swedens vd David Thunmarker, Filippa K:s hållbarhetschef Elin Larsson, Houdinis vd Eva Karlsson och Happy Socks vd Mikael Söderlindh. 
Den 5 november arrangerar Habit en heldag med tema export och hållbarhet och även om hur man kan växa hållbart och lönsamt internationellt. Inleder dagen gör ASFB:s generalsekreterare Emma Ohlson som ger en nulägesrapport om svensk export inom textil- och modesektorn. Därefter talar bland andra Tiger of Swedens vd David Thunmarker under rubriken ”Saker som vi aldrig skulle ha gjort – en resa i felaktiga beslut och misstag”.

Michael Schragger, grundare och vd för SFA, Sustainable Fashion Academy, håller i hållbarhetsdelen och inleder även han med en nulägesrapport.

– Det är ett måste att integrera hållbarhet i hela företagsstrukturen, men det är en utmanande uppgift, säger Michael Schragger, till Habit.

– Branschen har en potential att bli världsledande på hållbarhet och tillsammans med forskare, organisationer, regering och media har man tagit stora steg i rätt riktning.

Elin Larsson, hållbarhetschef på Filippa-K, Cecilia Brännsten, global projektledare för klädkedjan H&M:s insamlingsprojekt och representanter från Lindex, Kappahl och Indiska pratar om samarbetsprojeketet, Sustainable Water Resources Management, SIWI.

Se hela programmet här och anmäl dig till dagen här
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063