23948sdkhjf

E-handlaren blir fysisk – Stronger öppnar butik i Gallerian

Svenska e-handlaren Stronger, med fokus på activewear för kvinnor, har öppnat sin första fysiska butik i Gallerian i centrala Stockholm.

Butiken, som ska fungera som ett komplement till företagets e-handel, är initialt en popup på 17 kvadratmeter med placering i mittengången av Gallerian.

Ungefär den 17 december planerar butiken att flytta till en större lokal på 150 kvadratmeter där det kommer att erbjudas ett större utbud. Butiken kommer att vara vara öppen till minst 29 februari. 

”Initialt kommer butiken att vara en tillfällig sådan, med möjlighet till förlängning för att möta efterfrågan”, skriver företaget i en kommentar.

– Det känns fantastiskt roligt att få möjlighet att träffa våra kunder fysiskt, i butik. Det har vi inte gjort tidigare. Det känns så klart bra att Strongers första butik öppnar i Sveriges mest centrala handelsplats – Gallerian”, säger Annica Rantala, vd på Stronger.

– Vi är väldigt glada att Stronger väljer att etablera sin första fysiska butik i just Gallerian. Satsningen kommer att stärka Gallerians utbud inom träning och hälsa och bidra till en ännu bättre och mer varierad besöksupplevelse, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

Stronger uppger att de är verksamma på över 100 marknader via sin e-handel.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125