23948sdkhjf

Stronger topprekryterar från konkurrent

Efter tolv år lämnar Gabriella Nyblaeus tjänsten som nordisk pr-chef för Reebok och steget över till det svenskgrundade träningsvarumärket Stronger.

Där ska hon tillträda den nyinrättade tjänsten som pr och ambassadör och kommer att vara delaktig i uppbyggnaden av ett digitalt community som utmärks av arbetet med stora profiler på sociala media kombinerat med en process för kundutveckling och design som drivs av feedback från kunderna.

– Det är med stolthet som jag tar mig an rollen som pr-chef & ambassador på Stronger. Efter mina år på Reebok och Adidas har jag fått erfarenheten att utveckla och främja några av världens största varumärken, så att nu få möjligheten på snabbväxande Stronger känns fantastiskt, säger Gabriella Nyblaeus.

– Vi är väldigt glada över att Gabriella kliver in hos oss med sin otroliga erfarenhet och kompetens. Hon kommer att vara en nyckelspelare för oss när vi gasar, säger Annica Rantala, vd på Stronger.

Före tjänsten som pr-chef på Reebok arbetade Gabriella Nyblaeus som nordisk kategorichef och global produktchef på Adidas.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094