23948sdkhjf

Ny tjänst hos MQ Marqet 

MQ utökar tjänsteutbudet.

MQ Marqet ingår ett samarbete med företaget 100B, som riktar in sig på att färga blekta jeans tillbaka till nyskick, vilket Habit skrev om tidigare i år.  

Bolagets tjänst ska nu erbjudas i samtliga MQ Marqets butiker, där konsumenter ska kunna lämna in sina jeans för att få tillbaka dom nyfärgade. 

Vi lanserade tjänsten 2022 med visionen att varje kund ska njuta av sina jeans som nya minst en gång till. Med vår färgningsprocess används endast en bråkdel vatten i jämförelse med ett par nya jeans, vilket innebär en enorm besparing med ett fantastiskt resultat. Tillsammans med MQ hoppas vi nå ut till fler kunder och hjälpa dem till ett mer hållbart mode, säger Anton André, medgrundare till 100B i en kommentar. 

MQ Marqet berättar också att samarbetet är en del i bolagets satsning på att kunna erbjuda fler tjänster kopplade till hållbart mode i deras butiker. Sedan tidigare erbjuder kedjan bland annat sneakertvätt och uthyrning av kläder. 

Som ett naturligt steg i utvecklingen av ytterligare tjänster kopplat till mode är det med stor glädje vi välkomnar 100B. Att erbjuda våra kunder olika sätt att förlänga livslängden på sina kläder och skor är både en viktig och naturlig del i vårt totala erbjudande, kommenterar MQ Marqets vd Ingvar Larsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172