23948sdkhjf

Norska modebolaget ingår i modeallians – får signifikant investering

Varumärket Holzweiler, som grundades 2012 av de norska syskonen Andreas och Susanne Holzweiler, har ingått i en modeallians. Modealliansen stöds av Carnegie Investment Banking, och drivs av Sequoia Capital China. Utöver Holzweiler ingår Ssense, Ami, We11done och Destree i portföljen.  

I samband med att bolaget blir medlem i alliansen så mottas en “signifikant investering” från kinesiska Sequoia Capital China, enligt ett pressmeddelande.

Vi är otroligt stolta över att samarbeta med teamet på Sequoia China - detta är en milstolpe för oss och markerar början på ett slags 'Holzweiler 2.0'. Redan från början kändes samtalet med Sequoia China symbiotiskt - de förstår till sin natur vad vi försöker uppnå: en noggrann balans mellan levande tillväxt och hållbart momentum, säger Andreas och Susanne Holzweiler i en kommentar.  

Modevarumärket finns representerade på modeveckan i Köpenhamn senare i veckan, öppnar en flaggskeppsbutik i i samma stad under oktober och nästa år planerar bolaget att öppna butik i London.

Holzweiler lanserade e-handel i fjol.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078