23948sdkhjf

Scotch & Soda öppnar ny butik i Sverige

Har en butik i Malmö sedan tidigare och öppnar sjunde butiken i Sverige i sommar.

I juni öppnar Scotch & Soda butik i Emporia. Butiken blir den andra i Malmö då modeföretaget sedan tidigare har en butik på Stora Nygatan i Hansa som blir kvar även efter sommarens öppning.

Förutom butikerna i Malmö driver modemärket ytterligare fem butiker i Sverige varav tre i Stockholmsområdet; i Mood på Regeringsgatan, i Täby Centrum samt i Westfield Mall of Scandinavia. Därtill har aktören butiker på Södra Larmgatan i Göteborg, som nyöppnade i större lokaler i november i fjol, samt i Hede Fashion Outlet. Scotch & Soda öppnade även ytor via sju Åhlénsvaruhus i fjol.

Den nya butiken i Malmö är en del i en större expansion för det Amsterdambaserade modemärket som både öppnar nya butiker och uppdaterar befintliga butiker i enlighet med ett nytt butikskoncept som introducerades i fjol. Butikernas fasader kommer även att bära varumärkets nya logotyp som även den presenterades i fjol.

Inom de kommande sex månaderna öppnar modemärket totalt 20 nya butiker globalt, i bland annat i USA, Asien och Mellanöstern och städer som Washington D.C, Boston, Shanghai, Beijing, Dubai, Doha, Johannesburg, Kairo, Tel Aviv, Milano och i Frankfurt. Scotch & Soda utökar sin närvaro i Storbritannien med lanseringen av sin tredje butik i Londons Long Acre i sommar.

”Accelerationen av Scotch & Sodas globala detaljhandelsnätverk kommer att kombineras med varumärkets omnikal och enhetliga handelsambition, som ska slutföras under hösten 2022”, heter det i ett pressmeddelande. Förutom nya och uppdaterade butiker invigs ett nytt lager om 27 500 kvadratmeter i utkanten av Amsterdam.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.112