23948sdkhjf

Lundhags rekryterar för en hållbarare framtid

Som ett led i Lundhags vision om att designa och tillverka kläder och kängor som både håller länge och som är enkla att reparera, lägger nu outdoorbolaget in en högre växel genom tre nyrekryteringar.

Jenny Kjellbom och Sarah Isaksson har anställts som bolagets nya produktdesigners och arbetar med produktutvecklingsteamet på Lundhags Stockholmskontor.

Jenny Kjellbom har lång erfarenhert som designer och kommer närmast från en tjänst som kläddesigner på Haglöfs där hon framför allt har arbetat inom kategorierna snö, vandring, klättring och lifestyle.

Sarah Isaksson har jobbat i närmare två decennier som kläddesigner, bland annat på Fjällräven, Filippa K, Stronger och med det egna klädmärket Vond.

Jonte Grundelius är Lundhags nya ortopedtekniker och skomakare och kommer närmast från en tjänst på Aktiv ortopedteknik i Östersund där han bland annat tillverkade proteser och ortoser. Jonte Grundelius bas är Lundhags skomakeri i Järpen. 

– Hans ortopediska bakgrund blir en viktig tillgång i utvecklingen av Lundhags kängor och skor. Jonte kommer framför allt att arbeta med vår satsning custom made där personer som har behov av specialanpassade kängor får hjälp, säger Sara Wiksten, produktutvecklingschef Lundhags, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14