23948sdkhjf

Ny vd för NN07

Lägger ökat fokus på digitala kanaler.

Den 29 mars kliver Anders Rahr på som ny vd för NN07. Han efterträder Tommy Holte som verkat på vd-posten sedan starten 2007.

Anders Rahr rekryteras internt då han under de senaste åtta månaderna arbetat med att utveckla modevarumärkets digitala affär. Han har även ett längre förflutet från IC Group där han var verksam i ledningsgruppen och har tidigare arbetat inte minst med digitala strategier och logistik.

– NN07 är på en tillväxtresa och den internationella potentialen är enorm. På styrelsens vägnar är jag därför glad att presentera Anders Rahr som NN07:s nya vd. Med Anders Rahrs fokus på konsument, digitala strategi- och ledarskapserfarenheter är vi övertygade om att han är rätt person att leda nästa fas av NN07:s tillväxtresa. Han kommer tillsammans med organisationen och våra partner att ta NN07 till nästa nivå genom att accelerera internationell och digital närvaro, säger Fabian Månsson, styrelseordförande, i en kommentar.

Tidigare vd:n Tommy Holte lämnar dock inte modemärket utan tar plats i styrelsen och ska tillsammans med styrelseordförande Fabian Månsson, Hans Davidson, Anders Cleemann och representanter för majoritetsägaren Litorina och tidigare huvudägaren och delägaren Fidelio Capital fortsätta att utveckla modeföretaget och varumärket.

– NN07 fokuserar på kvalitet och ansvarsfull produktion och bygger på en stark uppsättning värden som matchar mina personliga värderingar. NN står för 'No Nationality' och är ett grundläggande syfte inbäddat i varumärket som är mer relevant nu än någonsin tidigare. Jag ser därför fram emot att introducera varumärket och produkterna för ännu fler återförsäljare och konsumenter lokalt och internationellt. Förutom vår hemmamarknad i Skandinavien har Europa och USA också välkomnat oss, och vi är på god väg att etablera NN07 som ett  internationellt varumärke. Här kommer starka långsiktiga partnerskap, ökat fokus på digitala kanaler och vårt gränslösa engagemang för produkten att spela en avgörande roll. Jag är glad och mycket tacksam över att få vara en del av företaget och det begåvade teamet, säger Anders Rahr, ny vd för NN07 i en kommentar.

I oktober 2019 blev investeringsbolaget Litorina majoritetsägare i NN07.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

1.094