23948sdkhjf

Klädvårdsbolaget skiftar vd

Rekryteras internt när medgrundare tar över vd-posten.

Frej Lewenhaupt har rekryterats till ny vd för klädvårdsbolaget Steamery Stockholm. Han efterträder vd och medgrundare Petra Ringström som i och med vd-skiftet tillträder en ny roll som senior advisor inom bolaget. Den nya vd:n rekryteras internt och är tillsammans med tidigare vd Petra Ringström och Martin Lingner grundare av bolaget och varumärket.

Frej Lewenhaupt har fram till nu verkat som klädvårdsbolagets produktchef.

– Jag vill först och främst tacka Petra för hennes otroliga insats som vd under dessa år. Jag känner mig både ödmjuk och exalterad inför denna nya roll. Som tidigare produktchef, har jag en genuin passion för att utveckla moderna klädvårdsprodukter och jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med hela teamet, utforska nya marknader samt presentera en hel del nyheter under 2021, säger Frej Lewenhaupt, nytillträdd vd och medgrundare, i en kommentar.

I december i fjol prisades Petra Ringström av tidningen Dagens Industri då hon utsågs till Årets Kvinnliga Gasell.

Steamery Stockholm grundades 2014 och sålde under fjolåret 120 000 steamers via ett stort antal återförsäljare i Sverige och globalt som Åhléns, Mr. Porter, Selfridges och MoMa. Bolaget säljer även noppborttagare, klädborstar och tvättprodukter.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.065