23948sdkhjf

CIFF och Revolver ställs in – Köpenhamns modevecka blir helt digital

Copenhagen Fashion Week ska äga rum som planerat men blir helt digital.

Copenhagen Fashions Weeks kommande upplaga blir helt digital vilket innebär att mässorna CIFF och CIFF Kids i Bella Center och Revolver i Forum och Øksnehallen,som var planerade att äga rum den 3 till 5 februari, ställs in.

Detta efter att danska myndigheter förlängt restriktionerna med anledning av coronapandemin och som gör det omöjligt att mötas i större fysiska sällskap och arrangera mässverksamhet åtminstone fram till i slutet av februari.

I stället genomförs det planerade programmet, som innehåller digitala visningar och kollektionspresentationer samt seminarier och samtal, mellan den 2 till 4 februari på en digital plattform. 

Beslutet har tagits av samarbetspartnerna Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, Dansk Fashion & Textile och WEAR och i ett pressmeddelande skriver organisationerna och Cecilie Thorsmark, vd Copenhagen Fashion Week att ”även om det definitivt inte är önskvärt är det onekligen rätt att göra, och i stället ser vi fram emot att kunna träffas fysiskt igen i samband med modeveckan i augusti 2021 "

En ny digital plattform lanseras den 14 janauri och i det tidigare kommunicerade visningsschemat finns ett drygt trettiotal medverkande som House of Dagmar, Schnayderman's, Wood Wood, Baum und Pferdgarten, Skall Studio, Henrik Vibskov och By Malene Birger. Ett seminarieprogram presenteras i mitten av januari.

Därtill satsar även CIFF och CIFF Kids med en ny digital plattform, B2B, som lanseras den 1 februari.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141