23948sdkhjf

Snabbväxande sportmodeföretag värvar från Gant

Går tillbaka till sportmodevärlden för att utveckla snabbväxarens sortiment.

Icaniwill rekrytrerar Sarah Hedfors till posten som design - och produktchef, head of product developement & design.

Hon kommer närmast från en liknande roll hos Gant och har även ett längre förflutet från Adidas, där hon bland annat arbetat som global senior product manager för Adidas hyllade designsamarbete med Stella McCartney.

Hon har även arbetat som category director för Adidas Running Footwear vid sportjättens huvudkontor i tyska Herzogenaurach.

– Icaniwill har gjort en otroligt spännande resa på kort tid. Det känns fantastiskt roligt att få gå tillbaka till mina rötter inom sporten och vara med på resan att skapa magi i ett växande sportmodeföretag. Jag ser verkligen fram emot att få köra igång, säger Sarah Hedfors i en kommentar.

Sarah Hedfors har stor internationell erfarenhet då hon varit baserad i förutom Sverige även i Tyskland och Japan. En bra erfarenhet att ta med till sportmodeföretaget som nu lägger stort fokus på utökat sortiment men även på att expandera internationellt.

– Vi är fantastiskt stolta över att välkomna Sarah i teamet. Hon har en bred erfarenhet inom sportmode både i Sverige och internationellt och kommer bidra med viktig kunskap för att vidareutveckla vårt produktsortiment och ta vår verksamhet till nya nivåer, säger Anders Wallstedt, vd, Icaniwill.

Sarah Hedfors tillträder den 1 februari 2021.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109