23948sdkhjf

Kvartett får dela på Trade Partners Swedens stipendier

Andreas Ljungberg för Agency A, Helena Simeonsson för Helena Simeonsson Agenturer, Marge Svensson för Miramind och Kurt Klingberg för GospTenshi Stockholm, med modemärket Gossip som han driver med Jeanette Stenberg, får dela på 80 000 kronor, 20 000 kronor vardera, när Association of Trade Partners Sweden delar ut 2020 års stipendium.

Stipendierna går till enligt medlemsorganisationen till ”fyra framåtlutade medlemsföretag med den gemensamma nämnaren att utveckla sina digitala kunskaper och sin kommunikation”.

– 2020 har varit omställningens år för många av oss. Covid-19 har förändrat näringslivets klimat och vi behöver alla titta över våra affärsmodeller och hur vi bäst kan möta framtiden. För Trade Partners Sweden är det viktigt att kunna vara med och stötta våra medlemmar på denna resa. Det är med stolthet vi idag delar årets stipendium om sammanlagt 80 000 svenska kronor till fyra företag som alla visat att de vill vara väl förberedda på att möta framtiden, säger Helena Waker, vd, Trade Partners Sweden och Stockholm Fashion District i en kommentar.

Samtliga ska använda stipendierna till att investera i olika digitala verktyg för att lättare kunna nå och hjälpa kunderna genom bland annat producera bättre videomöten, utvecklade kunskaper inom social media och digital försäljning. För Gossips del ska  pengarna även användas till att fördjupning i  produktionsprocessen och ekologiska certifieringar.

Stipendierna delades ut den 12 november i samband med Trade Partners Swedens höstmöte som i år sändes digitalt från Stockholm Fashion District.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094