23948sdkhjf

Berlinmässa ställs in

Panorama Berlin som var planerad att äga rum den 30 juni till 2 juli på Tempelhof i Berlin ställs in. Det meddelar mässan på sin sajt och arrangören meddelar också att de arbetar på en digital plattform som gör det möjligt för utställare inte ska beöva mötas fysiskt.

Tidigare i mars stod det klart att mässarrangören bakom modemässorna Panorama och Selvedge Run ansökt  om att få rekonstruera mässan vid domstolen i Charlottenburg för att få börja på nytt. Nu verkar dock mässarrangören ha skrinlagt planerna.

”Under de senaste veckorna har vi nåtts av många positiva kommentarer och starkt stöd från industri och detaljhandlare i hela Europa för att vara värd för Panorama Berlin igen i sommar. Lusten efter ett nyorienterat branschevenemang finns där.Vi är mycket tacksamma för det direkta utbytet och konstruktiva diskussioner med våra utställare. Men eftersom den nuvarande situationen med coronavirus fortsätter att förvärras måste vi också inse att det inte kommer att finnas någon möjlighet till säker planering under de kommande åtta till tio veckorna, som vi, och även våra partner, behöver för att organisera en övertygande händelse i sommar. Den nuvarande utvecklingen lämnar oss tyvärr inget val", skriver Panorama Berlin på sajten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063