23948sdkhjf

Mässa på obestånd

Panorama i Berlin hoppas kunna erbjuda ett nytt format till kommande upplaga.

I förra veckan ansökte arrangören bakom modemässorna Panorama och Selvedge Run om att få rekonstruera mässan vid domstolen i Charlottenburg.

Läs också: Berlinmässa ställs in

Nu vill mässarrangören starta om på ny kula och istället erbjuda ett nytt format till kommande upplaga av mässan som enligt sajten är planerad att äga rum i Berlin och på Tempelhof 30 juni till 1 juli.

Enligt Sportswear International som talat med vd Jörg Wichmann är det flera faktorer som spelar in till det trängda läget bland annat en nödvändig flytt till den för mässan nya arenan Tempelhof, som medförde nya och stora merkonstnader, och som skedde inför senaste upplagan av mässan i januari.

Ny hoppas arrangören att utsällarna ska ställa sig positiva till en fortsättning och till tidningen säger han vidare att han uppfattat att åtminstone hälften av utställarna man nu pratat med ställer sig positiva.

Senaste upplagan av mässan ägde rum i samklang med Messe Frankfurts arrangemang Neonyt, för hållbart mode, och Panoarmas ledning hoppas nu på fortsatt samarbete, enligt Sportwear International. Neonyt har aviserat att man stannar på Tempelhof och att man därtill växer med ytterligare yta inför kommande upplaga av mässan som äger rum på Tempelhof den 30 juni till 1 juli.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078