23948sdkhjf

Från Happy Socks till Skincity

Stefan Fragner efterträder grundaren Mikael Kjellman som vd för hudvårdsföretaget.

E-handlaren Skincity, som nyligen öppnade sin första fysiska butik, byter vd.

I januari efterträds Mikael Kjellman av Stefan Fragner, som i september valde att sluta som vd för Happy Socks.

– Jag är otroligt glad över att bli en del av det fantastiska Skincity-teamet. För mig har Skincity alltid varit bäst i klassen på konceptuell e-handel, säger Stefan Fragner som tar över som vd den 20 januari.

Hudvårdsföretaget Skincity grundades av Mikael Kjellman och Annica Forsgren Kjellman för åtta år sedan och omsätter nu över 400 miljoner kronor, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Mikael Kjellman har varit vd för Skincity sedan bolaget grundades. Han kommer att fortsätta att vara aktiv i bolaget men i en strategisk roll.

– Jag är otroligt imponerad över vad Mikael och Annica, tillsammans med sitt team, uppnått på en väldigt kort tid. Nu ser jag väldigt mycket fram emot att starta nästa kapitel för Skincity, säger Stefan Fragner.

Stefan Fragner kommer närmast från rollen som vd för Happy Socks, där han arbetat i olika roller sedan 2012. Han tillträder sin nya tjänst den 20 januari 2020.

– Stefan har framgångsrikt visat att han har djup förståelse för hållbar utveckling och tillväxt, inte minst under sin tid som vd för Happy Socks. Vi ser mycket fram emot att få ta del av Stefans erfarenheter av att utveckla snabbväxande bolag i en digital och internationell kontext, säger Jacob Wall, styrelseordförande Skincity.

Skincity öppnade i oktober sin första fysiska butik, en pop up på Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Bolaget är en del av den så kallade new retail-trenden. Läs mer om hur Skincity jobbar för att skapa sömlös handel här.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079