23948sdkhjf

J Lindeberg nyöppnar på Illum

Sportmodeföretaget i ny form i Köpenhamn.

Den 11e november nyöppnar J Lindeberg butiken på varuhuset i Köpenhamn som renoverats och bygger vidare på det butikskoncept som modebolaget tog fram i samarbete med den danska arkitekten David Thulstrup och som avslöjandes i butiken på Biblioteksgatan för drygt ett år sedan.

Konceptet är inspirerat av gallerier och museum som med öppna ytor och möjligheten att skapa en kreativ plats med många användningsområden går utanför den traditionella butiken. I inredningens uttryck ryms blandningar av material, färgglada möbler, fiberglas, metall och spegelglas tillsammans med trä och rostfritt stål. 

- Vi jobbar utifrån en ny känsla och ett nytt uttryck för vår globala plattform och mer engagerande innehåll som lockar in folk till vår livsstil. Det innebär en helt ny design för våra butiker och ett nytt sätt att tänka kring dem, säger Jonas Andersson,vd i en kommentar. 

I ett pressmeddelande skriver J Lindeberg att "varumärket genomgår en omfattande förändring, med en ny estetik i kollektionerna och med målet att ta konceptet sport fashion vidare in i framtiden".

Modesportföretaget öppnade nyligen i ny yta med inriktining på sport i sortimentet på nya herrmodeplanet på NK i Stockholm bredvid nyöppnade NK Sport. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109