23948sdkhjf

Mer mode hos Muji – nya butiken blir kedjans största i Europa

Som tidigare kommunicerat öppnar japanska detaljhandelskedjan Muji första så kallade flaggskeppsbutiken i Stockholm den 16 augusti. Butiken omfattar 1 216 kvadratmeter och ligger på våning 4 i Åhléns city i det som tidigare var barnmodeplanet som flyttat till plan 2 i varuhuset.

Hos Åhléns har butiken tidigare legat på heminredningsplanet och varit betydligt mindre till ytan då den nya butiken blir största för detaljhandelskedjan i Europa. Sortimentet innefattar produkter från kedjans samtliga linjer och nya produktsegment för Sverige är bland annat möbler, sängkläder, textilier och belysning.

Därtill breddas även modesegmentet.

 –  Vi är stolta över vårt mycket goda samarbete med MUJI och är glada över att det nu utökas med en exklusiv flaggskeppsbutik på Åhléns City. Det här blir ytterligare en viktig del i vår strävan att vara den självklara shoppingdestinationen för våra kunder då MUJI har varit ett uppskattat varumärke hos oss länge, säger Andreas Stenman försäljningschef Åhléns i en kommentar.

Vd för Muji Sweden är Ino Ryosuke. Detaljhandelskedjan har över 900 butiker runt om i världen och har varit aktiva i Europa i över 25 år.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109