23948sdkhjf

Hope och Whyred med ny organisation

Vd och koncernchef Kerem Yazgan får sällskap av två nya affärsansvariga. Därtill har Hope en ny marknadschef.

Modeföretagen Whyred och Hope, som sedan i slutet av november i fjol ägs av Gotogahar en gemensam organisation under ledning av koncernchef och vd Kerem Yazgan.

Något som Habit kunde avslöja i en längre intervju med Kerem Yazgan i mitten av januari. Han rekryterades från Axel Johnson och posten som  kommunikations- och hållbarhetsdirektör.

I februari sattes en ny organisation och nu har affärsansvariga för Hope respektive Whyred utsetts.

Anders Lagerstedt har utsetts till affärsansvarig för Hope. Han har rekryterats till posten internt och har verkat på olika befattningar inom Hope tidigare men har även ett förflutet hos Hunkydory, Triwa och Acne Studios.

I januari skrev Habit att Marcus Hyltbring klivit på som brand manager för Whyred. Nu har han även fått titeln general manager och blir likt Anders Lagerstedt på Hope affärsansvarig och ska rapportera till Kerem Yazgan. Marcus Hyltbring kom till Whyred från posten som vd- och försäljningschef hos WeSC.

Hope har en ny marknadsansvarig i Lisa Nordlund. Hon rekryteras internt men har har ett förflutet även hos Eytys och pr- och kommunikationsbyrån Jung Relations. Lisa Nordlund efterträder till viss del Elin Dixdotter som först arbetade som marknadschef men senare som brand manager för Hope innan hon i höstas lämnade modeföretaget för By Malene Birger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078