23948sdkhjf

Firar 20 år med jubileumskollektion och ny e-handel

Ulricehamnsbaserade stickatföretaget Holebrook firar 20 år med jubileumskollektion där modeföretaget plockat in favoriter och storsäljare från tidigare säsonger och lanserar en kollektion med sex herrplagg och sex damplagg med marin känsla.

Därtill lanserade modeföretaget nyligen en ny e-handelsplattform och försäljning sker i dag via webbutiken till 25 länder; förutom Norden även till Spanien, USA och Australien. 

Holebrook är grundat i Ulricehamn 1999 och fram till 2004 stickades plaggen i Gällstad. I dag sköts produktionen av ett familjeföretag i Litauen som använder garner, tyger och detaljer från leverantörer baserade i Europa.

- Men att tänka hållbart för oss handlar inte enbart om tillverkning, material och leverantörer. Det handlar lika mycket om kvalitet och design. För oss har hög kvalitet alltid varit en självklarhet. Våra plagg tillverkas av material som känns bra för både kropp och själ; de ska både vara sköna att bära, och ha en tidlös design som håller under flera säsonger, eller till och med årtionden, säger Tina Karstorp, ägare och grundare i en kommentar.

Vd för Holebrook är Daniel Svensson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078